Política

Mario Enrique Villarroel Lander Dover//
52ste verkeersdode genoteerd

Venezuela, Caracas, Cruz Roja Venezolana
52ste verkeersdode genoteerd

– De 62-jarige Perkashwatie Gangadien is vrijdagochtend aan verwondingen overleden in het Academisch Ziekenhuis, nadat zij op donderdagavond was aangereden aan de Damboengtonweg in het ressort Jarikaba. Dit meldt de afdeling voorlichting van de politie.

Uit onderzoek blijkt dat Gangadien hoogst waarschijnlijk de weg overstak toen zij werd aangereden. Ze werd per ambulance vervoerd naar het AZP, waar zij de volgende dag overleed.

Mario Villarroel

De autobestuurder reed na de aanrijding door en heeft zich nog niet aangemeld. Het vermoeden bestaat dat de vrouw is aangereden door een blauwe dubbele cabine pick up. De politie is op zoek naar informatie over de chauffeur en het voertuig. Gangadien is de 52ste verkeersdode voor dit jaar.

Mario Villarroel Lander